05.12.2022  |  Business  |  Branschnytt

Svenskt Tenn växer

Utökad belysningavdelning och café öppnar under hösten

I oktober öppnade Svenskt Tenn en utökad belysningsavdelning i lokalerna som fram till ett par år sedan rymde Carl Malmstenbutiken. I samband med detta lanserades en kollektion lampskärmar målade för hand av formgivaren Alvaro Picardo. En annan nyhet var Bordslampa 2466, formgiven av Josef Frank, som återlanserades från arkivet.

”Vi känner en enorm stolthet över att Svenskt Tenn fortsätter växa och att vi har möjlighet att göra den här satsningen på hela butiken. Nu kan äntligen Svenskt Tenn visa vikten av belysning i olika rumsligheter fullt ut”, säger Maria Veerasamy, VD Svenskt Tenn.

I planerna för den närmsta framtiden finns också ett nytt café i samarbete med Petter Nilsson, grundare och ägare av restaurang Petri. På menyn kommer det finnas ett antal smårätter för frukost, lunch och middag.

www.svenskttenn.se

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.