19.10.2020  |  Business  |  Branschnytt

Svenskt Trä blir partner till Stockholm Furniture & Light Fair

Fokus på mer hållbar mässa

Branschorganisationen Svenskt Trä blir Sustainability Partner till Stockholm Furniture & Light Fair på Stockholmsmässan 2021. Det är en långsiktig satsning på hållbarhet för både mässan och Svenskt Trä för att skapa ett mer hållbart och cirkulärt event.
”Svenskt Trä har under flera år varit en viktig samarbetspartner för oss, så vi är glada över att de är vår första Sustainability Partner. Vi har ambitionen att framöver ha fler partners i vårt hållbarhetsarbete, säger Cecilia Nyberg, projektledare för Stockholm Furniture & Light Fair.
www.stockholmfurniturelightfair.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.