20.03.2020  |  Interior  |  Design

Svenskt trähantverk

Ljusstake med unikt uttryck.

Lisa Hillands eget varumärke Mylhta lanserar under våren ljusstaken Daggkåpa, som består av svenskt askträ. Ljusstaken har inspirerats av formen på daggkåpans blad. Den bearbetas genom CNC-fräsning, vilket ger ett blomsterliknande mönster av träets årsringar, som är unikt för varje enskild produkt. För årets kollektion har Lisa gjort omfattande undersökningsarbete kring möjligheterna inom svensk träproduktion.

www.mylhta.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.