07.06.2021  |  Business  |  Dekoration

Sveriges mest kreativa fönster?

Vem i design- och inredningbranschen kan skapa Sveriges vackraste, mest kreativa och inspirerande fönsterutställning?

Under sommaren kommer vi att kora butiken som kan skapa Sveriges vackraste, mest kreativa och spännande fönster för att inspirera kunder och väcka intresse för butiken.

Bakom tävlingen ”gia Top Window Award” står Designbase.se och The Inspired Home Show i Chicago, som också delar ut priset till världens främsta design- och inredningsbutiker.

Vinnaren presenteras på Designbase.se och kommer också att nomineras till det internationella ”gia Top Window Award”, där en internationell jury väljer ut världens vackraste, mest inspirerande fönsterdisplay. Vinnaren av den internationella tävlingen vinner en resa till The Inspired Home Show i Chicago 5–8 mars 2022.

Skicka in högupplösta bilder och en beskrivning av fönstret för att delta i tävlingen.

Vinnaren väljs utifrån följande kriterier: Originalitet och kreativitet, produktpresentation, utförande och tekniska aspekter; belysning, detaljer och skyltning.

Skicka materialet till redaktör Pia Finne, pf@horisontgruppen.dk senast den 1 juli. Vinnaren kommer att meddelas direkt och kommer att publiceras på www.designbase.se.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.