18.01.2023  |  Dining  |  Tabletop

Syditaliensk atmosfär från Lyngby Glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Lunch i den varma vårluften på terrassen och de långa, ljusa sommarkvällarna närmar sig. Med vackra nyheter från den färgstarka serien Sorrento, som liksom staden med samma namn är själva sinnebilden av syditaliensk atmosfär, välkomnar Lyngby Glas ljuset.

Sorrento är med sina raffinerade mönster och färgglada utseende en vacker mix av de senaste trenderna och klassisk elegans. Nu lanserar Lyngby Glas ett antal nya skålar och fat i serien, som är som gjorda för att utgöra en kontrast till det enkla, nordiska uttrycket när bordet ska dukas.

Från snacks till sorbet

Som en nyhet finns det nu en skål med en diameter på 12 cm, som lämpar sig särskilt väl för servering av allt från snacks till sorbet – eller en frestande förrätt.

Den läckra salladsskålen med en diameter på 24 centimeter är också ny – och lika vacker fylld med sommarens frukter eller nypotatis som med sallad. Liksom resten av serien är den skapad av genomfärgat glas och finns i en vacker grön, blå eller klar version.

Ett fat fyllt med solsken

Sorrentos karakteristiska mönster går naturligtvis också igen i det nya vackra fatet, som presenterar färsk fisk och diverse tapasrätter på vackrast tänkbara sätt. Fatet har en diameter på 30 cm och finns liksom den stora skålen i klarglas samt i färgerna grönt och blått. Liksom resten av Sorrento-serien skapar den sydländska looken en solig atmosfär på alla bord.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.