Borddækning

Tabletop

Stämningsfulla stunder med Lyngby Glas

Nu välkomnar Lyngby Glas våren med nya, läckra highball- och whiskyglas i den vackra Sorrento-serien.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Syditaliensk atmosfär från Lyngby Glas

Lunch i den varma vårluften på terrassen och de långa, ljusa sommarkvällarna närmar sig. Med vackra nyheter från den färgstarka serien Sorrento, som liksom staden med samma namn är själva sinnebilden av syditaliensk atmosfär, välkomnar Lyngby Glas ljuset.

Sponsrat innehåll

Textil

Kunglig kvalitet från Södahl

Line-serien från Södahl ger massor av möjligheter att förhöja intrycket av ditt hem med en design som är både avslappnad och elegant. Line kännetecknas av ett enkelt uttryck med ränder mot en enfärgad bakgrund – och finns nu även i versionen royal.

Sponsrat innehåll

Textil

Helt i linje med Södahls höga kvalitet

Med Line-serien har Södahl skapat en läcker serie textilier, som med sin både avslappnade och eleganta look matchar den skandinaviska heminredningstrenden perfekt.

Sponsrat innehåll

Tabletop

En stark Norm från Gense

En norm är ett uttryck för en social riktlinje – för värderingar som ska säkerställa att vårt sätt att leva och uttrycka oss på håller en viss standard.

Sponsrat innehåll

Tabletop

En liten skönhet

Man har knappast hjärta att gömma undan den...

Sponsrat innehåll

Tabletop

Massor av charm från Villa Collection Denmark

Hantverk i läcker kvalitet. Det är porslinsserien Fjord från Villa Collection Denmark som nu adderar en stor tallrik till sortimentet av serviser som är kända för sina fantastiska färger och ytor. Bokstavligt talat. För det finns inte två porslinsföremål

Sponsrat innehåll

Accessories

New collection of decorative candles by Cozy living

Cozy living's brand new collection of decorative candles offer a sculptural and eye-catching take on the classic candle, where candle and holder become one

Sponsrat innehåll

Textil

Stark skönhet från Södahl

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Sponsrat innehåll

Design

LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

Efter flera års forskning kan det danska designvarumärket LIND DNA nu tillföra en mjuk, återvunnen lädertyp till sitt sortiment av de ikoniska curve bordstabletterna. Introduktionen av kvalitetslädret SERENE är således LIND DNA’s mest autentiska lädertyp.

Sponsrat innehåll

Tabletop

För att det alltid finns något att skåla för

Nu finns det nyheter igen i ROCKS-kollektionen av exklusiva glas i blyfri kristall. Den här gången lägger vi till champagneglas till serien och ett charmigt twister-glas med lätt välvd botten för t.ex. rom eller bara ett glas vatten.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Södahl lanserar fler frestelser från Tiles

Serien Tiles finns i en mängd olika färger, former och olika produkter som alla har det gemensamt att den vackra designen påminner om plattor som har lagts i ett elegant fiskbensmönster.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.