03.03.2023  |  Kitchen  |  Tabletop

Syditaliensk stämning

Dagarna blir allt längre. Snart är det tid att äta ute i vårsolen och njuta av långa, ljusa sommarkvällar. Med vackra nyheter i den färgglada serien Sorrento, som liksom staden med samma namn är präglade av syditaliensk stämning, hälsar Lyngby Glas ljuset välkommen.

Sorrento är med sina raffinerade mönster och sin färgglada look en vacker blandning av modern trend och klassisk elegans. Nu lanserar Lyngby Glas ett antal nya skålar och fat i serien som är som skapt för att vara en motvikt till det enkla nordiska uttrycket på våra dukade bord. Som något nytt lanserar de en skål med en diameter på 12 cm, som är särskilt lämplig för servering av allt från snacks till sorbet – eller en frestande förrätt. Den vackra salladsskålen med en diameter på 24 cm är också ny. Liksom resten av serien är den gjord av genomfärgat glas och finns att få i grönt, blått eller klart. Sorrentos karakteristiska mönster går naturligtvis också igen i det nya vackra fatet med en diameter på 30 cm, som precis som den stora skålen finns att få i klart, grönt eller blått glas. Och som för övriga Sorrento-serien hjälper den sydländska looken till att skapa solskensstämning på alla bord.

www.lyngbyglas.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.