21.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Tärnsjö och Malmstensbutiken i samarbete

Exklusiv kollektion i naturgarvat skinn

Table Top är en ny kollektion med tio vardagsföremål i naturgarvat skinn från Tärnsjö Garveri – brickor och burkar i olika storlekar, grytunderlägg, coasters, servettringar, grytlappar, förkläde samt en korg. Produkterna kommer i brunt, cognacsfärgat och svart och finns hos Tärnsjö Garveri och i Malmstensbutiken i Stockholm.

”Läder är ett fantastiskt material som bara blir vackrare ju mer det används. Vegetabiliskt garvat läder ger en giftfri slutprodukt som håller länge och någon gång i framtiden kommer att kunna brytas ner av naturen”, säger Jessika Hyltner, vd för Malmstenbutiken.

tarnsjo.se

malmsten.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.