08.11.2022  |  Interior  |  Belysning

Taktila material

Serax presenterar lampan Catherine

Formgivaren Marie Michielssen, husdesigner på belgiska Serax, har en förkärlek för material som hon kan forma med händerna. Förra året började hon experimentera med keramik vilket ledde till vaserna Helena, som bär tydliga spår av handmodelleringen. Nu har vaserna inspirerat henne till att utveckla lampan Catherine i taktila material, en enkel bas i keramik och skärm i linne.

”Jag har designat för Serax i över 25 år. Under årens lopp har jag utvecklats i takt med företaget, som ursprungligen levererade dekorativa krukor och vaser till blomsterhandlare och trädgårdscenter”, berättar hon.

www.serax.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.