25.05.2022  |  Interior  |  Design

Tapeter för olika stilepoker

Boråstapeter lanserar Alla tiders hus

Intresset för att ta tillvara olika stilepoker i våra hem växer i inredningsvärlden. För att fånga upp intresset lanserar Boråstapeter den unika kollektionen Alla tiders hus, en noggrant handplockad tapetkollektion med nedslag i sex olika stilepoker: sekelskifteshuset, jugendvillan, tjugotalshuset, folkhemmet, tegelvillan och nybygget. 

”Tanken med kollektionen är att respektera idén från när husen var nybyggda, och det har varit en ynnest att leta igenom Boråstapeters stora arkiv för att få veta vad som var aktuellt under olika perioder”, säger Sissa Sundling, Head of Design på Boråstapeter. 

www.borastapeter.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.