10.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

Te-nyhet från vindistrikten

Bodum utökar Douro-kollektionen med innovativ kanna.

Douro-kollektionen från Bodum har utökats med en tekanna i blankt vitt och matt svart. Kannan består av porslin, med handtag i bambu. Tefiltret använder samma bryggsystem som en stämpelkanna, för att ge full kontroll över teets dragningsprocess. Kannan låser fast tebladen i botten av filtret när bryggningen är klar, dit inget vatten kommer igenom. På det viset kan teet användas flera gånger.

www.bodum.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.