21.02.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Teakskatter

Teakträ är ett fantastiskt material med stor styrka och skönhet, som i årtionden har använts till allt från möbler till köksredskap. Det danska designmärket aida har tagit det omtyckta träslaget och skapat helt fenomenalt vackra och moderna teakprodukter som formats av nutidens trender och tendenser, men som samtidigt skickar en hyllning till det klassiska och råa uttrycket.

Det är vackra, robusta produkter med fler funktioner än bara för matlagning. De organiska serveringsbrädorna är det perfekta valet för vacker servering, och de olika storlekarna gör dem idealiska att ha stående framme som ett dekorativt blickfång. Nu i vår utökar aida RAW även produktlinjen med en ny tång och olivsked i teak, som passar perfekt till tapasbuffén och smårätter. 

www.aida.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.