26.03.2021  |  Interior  |  Design

Three is a lovely crowd

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark lanserar nu tre fina nyheter i den charmiga kollektionen SINGLES. En trio med ljusstakar i superenkel design som matchar SINGLES-brickorna och den enkla nordiska inredningen

SINGLES är Zone Denmarks kollektion av läckra designföremål, som med jämna mellanrum landar droppvis i design- och interiörbutikerna. Det är skarpa nyheter som både frestar dig att skämma bort dig själv och som är självklara presentidéer. Och nu är det dags igen för nyheter från SINGLES ...

Nämligen tre vackra och enkla ljusstakar i olika höjd och bredd. Ljusstakarnas mattlackerade metall skapar en kontrast till den mjuka designen som fångar upp rinnande stearin. Ljusstakarna har ett litet hål i botten så att du enkelt kan trycka ut ljusstumparna.

Ljusstakarna finns i färgerna Mud, Khaki, Warm Grey och Black och kan kombineras med SINGLES-brickorna som nu finns i nya matchande färger. Den största brickan finns i Black och Khaki, medan den smala lanseras i färgerna Warm Grey, Mud och Khaki.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.