07.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Tid för eftertanke

Muubs presenterar sin SS23-kollektion med enkelt formspråk och mjuka material, som skapar en lugn atmosfär på platser för inre ro och kontemplation.

Med lugnande ytor, maskulina detaljer och kärlek till naturen är syftet med kollektionen att skapa omgivningar som låter oss omfamna ofullkomligheter och uppnå en känsla av harmoni och sinnesro.

Med sina unika nyanser och sitt enkla formspråk är Valley och Batu en hyllning till naturens rörelser och ärliga uttryck. Perfektionen finns i de operfekta former, material och strukturer som gör varje produkt helt unik.

www.muubs.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.