03.05.2022  |  Furniture  |  Outdoor

Tidlös elegans

Gubi väcker liv i Tropique

PÅ 1950-talet fångade den fransk-ungerske formgivaren Mathieu Mategot något av glamouren i livet på franska Rivieran under perioden i utomhuskollektionen Tropique. Tjugo år efter formgivarens bortgång relanseras kollektionen av danska Gubi.

”Vi är glada att Gubi valde att väcka nytt liv i Tropique. Kollektionen är en verklig favorit hos familjen”, kommenterar Mathieu Mategots söner, Xavier och Patrice.

www.gubi.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.