09.05.2023  |  Interior  |  Accessories

Tidlös klassiker

Det danska designvarumärket Spring Copenhagen ger nya färger åt en tidlös och välkänd klassiker av Eva Stæhr-Nielsen.

Den vackra stengodsvasen vid namn Svungen Top, som såg dagens ljus för första gången på 1960-talet, lanseras nu i ännu en storlek och fyra eleganta färger.

Även om man är den ursprungliga designen trogen och vasen behåller sitt klassiska och skulpturala uttryck, lyckas de nya noga utvalda färgerna på egen hand ge vasen en modern prägel.

Den nya och utökade färgpaletten är kompatibel med både dåtidens och nutidens trender och tendenser, där organisk design kompletteras fint av naturinspirerade färger. Låt denna dekorativa vas vara sitt eget konststycke, eller fyll den med färska eller torkade blommor.

www.springcopenhagen.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.