13.04.2023  |  Interior  |  Dekoration

Tidlösa ljuslyktor både inne och ute

De stilrena Stelton Hurricane, som designats av Maria Berntsen, finns i vår att få i den nya färgen sand, som ger en ljus och mjuk touch till inredningen. Maria Berntsen har använt sig av sin välkända känsla för enkelhet när hon designat den eleganta Hurricane, som skapar en mycket speciell atmosfär och kan användas året runt – både under långa sommarkvällar på terrassen och under de mörka vinterkvällarna i vardagsrummet. Den diskreta men ändå distinkta designen är tidlös i sitt uttryck och passar var som helst i hemmet, både inne och ute, och kommer att ge glädje och mys under många år framöver.

Ljuslyktorna kommer i två storlekar och är designade för att passa med både blockljus och värmeljus. Själva basen är gjord av stengods som är extremt väderbeständigt. Stelton Hurricane tål därför att lämnas utomhus även i frost. När det regnar ner i lyktorna leds vattnet ut genom hål i botten.

www.stelton.dk 

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.