05.06.2019  |  Interior  |  Design

Tidsangivelse med humör

En klocka som ändrar uttryck efter tid på dagen.

Det danska designföretaget EO lanserar Face Clock, en klocka som är glädjespridare och designobjekt i ett. Face Clock har formgivits av AC/AL, som är en fransk designstudio bestående av Amandine Chor och Aïssa Logerot, båda utbildade på ENSCI i Paris. AC/AL fokuserar på att designa objekt som har en perfekt balans mellan form, funktion och teknik. Klockans ansikte ändrar uttryck allt efter vilken tid det är på dygnet.

Klockan mäter 10 x 10 x 5 centimeter och kommer i färgerna mint, vit, svart, blå, grå, rosa och spegel.

www.eo.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.