28.09.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Tillaga nyttigt med ånga

Ny riskokare från Eva Solo Green tools

Med den nya riskokaren och ångaren från serien Eva Solo Green tools blir det enklare att servera måltider fulla av bibehållna näringsämnen och smaker. Det tar inte många minuter att tillaga spröda grönsaker och ris till flera personer. Ångaren och riskokaren är designade för att användas direkt till servering. Ångkokarens enkla, stilrena design gör att den pryder sin plats på matbordet.
www.evasolo.com
AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.