04.01.2021  |  Interior  |  Design

Tillbaka till Aspvik

Fyrklövern i samarbete med Micael Bindefeld

2018 lanserade Fyrklövern servisen Aspvik i samarbete med pr-konsulten och festfixaren Micael Bindefeld, inspirerad av hans vackra sommarhus på Värmdö. Nu fortsätter samarbetet med den lilla inredningskollektionen House of Aspvik som består av kuddar i två storlekar samt en bordslampa i porslin med brunbetsad träfot och linneskär. Mönstren är skapade av textilformgivaren Lena Holtzberg.
www.fyrklovern.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.