24.08.2022  |  Furniture  |  Design

Tolkningar av det förflutna

Med Havanna tillför Eilersen ytterligare en fåtölj till sin kollektion och det är mer än bara en stol. Havanna kan ha helt olika uttryck beroende på om den presenteras med armstöd och rygg, med en eller två armar eller helt enkelt som en rund organisk puff.

Inspirationsmässigt är Havanna är en fusion av klassisk dansk design från 50-talet och kubanska stolar från 1930–40-talets Art Déco-period.

Designduon Lab 15:s utgångspunkt var att skapa en lätt och mindre voluminös fåtölj vilket gör den användbar i dagens inredning.

www.eilersen.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.