03.08.2022  |  Interior  |  Dekoration

Tomteduo i miniformat

Kay Bojesens ikoniska träfigurer bygger på omsorgsfullt hantverk och hyllar ofta speciella yrken; från de stiliga vakterna till den plikttrogna brevbäraren.

Ingen är dock mer eftertraktad i december än jultomten, som Kay Bojesen Danmark nu skalar ner till juldekorationsformat – naturligtvis med de ursprungliga proportionerna intakta och med tomtemor hängande vid hans sida som julens mest bedårande duo. 

www.kaybojesen.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.