20.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Torplyktan samarbetar med EKPR

Familjeföretag bygger varumärke.

Med sina hantverksmässigt tillverkade doftljus och doftoljor vill familjeföretaget Torplyktan lyfta fram det vackra och genuina i den svenska naturen. För att nå ut mer med sina produkter har företaget nu inlett ett samarbete med PR-byrån EKPR & Kommunikation.

”Vi är mycket glada och stolta över att Torplyktan har valt EKPR & Kommunikation som samarbetspartner och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med varumärket på deras spännande resa”, säger Madeleine Ek Brentmar, VD på EKPR & Kommunikation.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.