01.10.2018  |  Dining  |  Tabletop

Toulouse till ugn och servering

Sponsrat innehåll Vad är detta?

NYHET: Pillivuyt erbjuder en rad nya skålar och ramekiner i den populära Toulouse-serien med den vackra plisseringen längst ner. Nu har du alltså ännu fler möjligheter att tillreda många olika rätter och servera dem med klassisk Pillivuyt-stil.

Pillivuyts Toulouse-serien är känd för sina egenskaper i köket och praktiska handtag – samtidigt som den tillför ditt bord extra elegans med den fina plisseringen och klassisk fransk porslinsstil.

Toulouse bygger nu ut sin serie med ett antal höga och låga skålar utan handtag från 1,2 till 3 liter, som passar perfekt för en läcker sallad, tillbehör eller vad du än vill servera. Skålarna kan naturligtvis även användas från ugn till bord som fat med handtag.    

En annan Toulouse-nyhet är den typiska franska ramekinen, som används för att tillreda många olika rätter i enskilda portioner, exempelvis creme brulé, löksoppa, rätter med ägg och ost, sidorätter och mer.

Toulouse är ugnsfast, och du kan båda använda den i ugnen, mikrovågsugn, på spis och till och med på grillen när du till exempel har användning för några läckra tillbehör till steken. Har du en färdiglagad rätt i frysen kan du ta fatet direkt från frys till ugn eftersom Toulouse tål termisk chock (-30 ° C till 350 ° C), liksom allt annat från Pillivuyt.

Mer om Toulouse: www.sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.