17.04.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Trädgårdsbutiken Fjelie flyttar in på Solnäs Gård

Utbudet kompletteras med trädgårdstjänster.

I början av april öppnar Trädgårdsbutiken Fjelie, tidigare Trädgårdsbutiken Flädie, sin nya butik på Solnäs Gård i Fjelie. I den nya butiken, inrymd i den gamla ladan på gården och med tillhörande plantskola, kommer man att erbjuda växter, fruktträd, krukor och andra trädgårdsartiklar.

Utöver butiken på Solnäs Gård erbjuder Trädgårdsbutiken Fjelie även tjänster inom trädgårdsplanering.

”Det känns väldigt spännande! Vi har planerat för den här öppningen i ett år, så det känns fantastiskt kul att äntligen få välkomna våra kunder hit”, säger Johanna Wong från Trädgårdsbutiken Fjelie.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.