01.08.2022  |  Interior  |  Dekoration

Traditionstroget

Karen Blixen är känd som en av litteraturhistoriens största berättare. Med Karen Blixen Jul låter Rosendahl seriens formgivare skapa sin personliga julberättelse. 

Först och störst i det dekorativa universumet är Ole Kortzau, som 2022 kan fira sitt femtonårsjubileum som dansk designs "jultomte" med den figurativa berättelsen och julglädjen som drivkraft bakom de handskissade och underfundiga juldekorationerna.

www.rosendahl.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.