09.11.2020  |  Interior  |  Belysning

Tredimensionell geometri

Rosenthal lanserar porslinslampor

Tillsammans med den brittiska formgivaren Cairn Young har Rosenthal tagit fram fem tredimensionella geometriska strukturer till skärmarna i den nya lampserien PHI lights. När lamporna tänds förvandlas trianglar till frostiga blommor och kristaller till snöflingor.
”Ända sedan min pappa gav mig min första blädderbok som barn, så har jag fascinerats av hur man kan skapa rörelse i statiska objekt”, säger Cairn Young.
www.rosenthal.de

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.