06.10.2021  |  Interior  |  Dekoration

Trendiga mattor från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Just nu är en av de riktigt stora bostadstrenderna mattor. Speciellt mattor med eleganta grafiska mönster är en hit i heminredningen, och det gäller inte bara golvmattor utan även vackra väggmattor.

Villa Collection Denmarks dekorativa höstnyheter täcker in trenderna perfekt.

Villa Collection Denmark inviger höstsäsongen med ett par vackra mattor som med sina vackra färger bidrar till att skapa både lugn och mys i hemmet. Samtidigt är mattorna med de grafiska mönstren superfunktionella, eftersom de både kan ligga på golvet och hängas upp på väggen – vertikalt eller horisontellt. 

Rum med personlighet

Det finns många bra anledningar till att mattor är inne just nu. De kan mjuka upp rummet och skapa en balans mot de ofta mer kantiga möbler som kan definiera rum i rummet, och så kan du ge rummet din personliga touch med mattor. 

Det gäller även Villa Collection Denmarks nya mattor, som med sin läckra, handgjorda look skapar ett uttryck som är varmt och svalt på samma gång. 

Look med utsökt ljud

Mattor ökar inte bara mysfaktorn, de tar även bort efterklang. Samma fördelar har dessa vackra mattor, som båda är tillverkade av 100 % bomull, men med olika färger. Grey har en snygg look i grå nyanser – kryddat med en elegant grön nyans – medan Nature går i varma, grönbruna toner med inslag av en vacker röd nyans.

Till de båda nyheterna, som mäter 110 och B 70 cm, medföljer krokar för att hänga upp mattorna. Vertikalt eller horisontellt. Beroende på vad som harmonierar bäst med resten av inredningen, rummets dimensioner – och den personliga smaken.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.