13.04.2022  |  Interior  |  Textil

Trendiga Outdoor-nyheter från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det är inne att vara ute.

Vi använder våra uterum som en naturlig förlängning av bostaden mer än någonsin tidigare, och Södahls nya Outdoor-kollektion erbjuder massor av vackra produkter – där hög kvalitet som alltid kombineras med massor av komfort och läcker design.

Små oaser i form av myshörnor i trädgården, på balkonger, terrasser och uteplatser. Med sin nya Outdoor-kollektion presenterar Södahl en uppsjö av möjligheter för att bokstavligt talat utvidga hemmet med trendiga och vackra utrymmen utomhus, som i stil och design matchar resten av hemmet. 

Delikat diskretion

Den randiga Nordic-serien är tillverkad av en läcker spunnen polyester som är spunnen som bomull och därför inte känns syntetisk. Spunnen polyester absorberar inte fukt och är dessutom slitstark och ljusbeständig, vilket gör att kuddar och dynor inte bleks.

Nordic-serien finns i diskreta, klassiska skandinaviska nyanser med Beige och Oliv som dominerande färger. Kuddarna mäter 40 x 60 cm, sittdynorna 40 x 40 cm, och stolsdynorna till solstolar, som har polysterstoppning och kan dessutom rullas ihop och knytas med fastsydda remmar, har måtten 70 cm x 190 cm.

Sol, strand och vatten

Vackra plädar är också en del av Outdoor-kollektionen – och läckra Easy Throw kan med fördel också användas som sjal till och från stranden. Pläden finns i färgerna Indigo och Brown, har måtten 95 x 170 cm och är tillverkad av 90 % bomull och 10 % linne.

Den fluffiga Waffle är tillverkad av 100 % bomull i quiltad kvalitet, har måtten 130 x 170 cm och finns i färgerna Blue och Green – en perfekt pläd när det börjar bli lite kyligt på kvällen. Och oavsett om det är varmt eller kallt, om du är på stranden eller hemma i trädgården, matchar Södahls Outdoor-kollektion vårens och sommarens olika behov.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.