01.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

TrendSet Winter 2023

Oumbärlig för den internationella Live & Give-industrin: TrendSet Winter 2023 Anmäl dig nu till den första ledande mässan för inredning & livsstil i januari!

Som första mässa 2023 för Live & Give-industrin presenterar TrendSet Winter 2023 de senaste designerna och produkterna för vår/sommar 2023 från 7 till 9 januari 2023 i segmenten Live & Give, Cook & Eat, Decorate & Create, och Work & Play. TrendSet är Tysklands främsta mässa för inrednings- och livsstilsbranschen. På cirka 100 000 kvadratmeter utställningsyta samlar mässan utställare på toppnivå, alla viktiga tillverkare och märken, den bästa kundkretsen av besökare, ett kurerat och mångsidigt sortiment av produkter och den optimala mötesplatsen för inrednings- och livsstilssektorn. 

Skandinavisk design blir europeisk 

För skandinaviska företag är TrendSet den idealiska plattformen för att presentera och sälja nya kollektioner. Fackbesökare från de regioner i Europa som har mest köpkraft, som Tyskland, Österrike, Schweiz, norra Italien och angränsande EU-länder, kommer till München för att upptäcka de senaste produkterna och beställa dem tidigt på säsongen. Många skandinaviska tillverkare och återförsäljare från branschen utnyttjar redan de enorma möjligheterna att knyta kontakter och sälja på TrendSet. 

Den kan ses överallt på TrendSet – den skandinaviska stilens stilrena och hemtrevliga skönhet. Inredning, accessoarer, mode – det finns bokstavligt talat inga gränser för variationen av skandinaviska livsstilsprodukter och design. Broste Copenhagen, IB Laursen, Wikholm Form, Miljögarden, The Moshi, Madam Stoltz, Trademark Living och Hübsch drar alla nytta av TrendSet i München som en plattform för att presentera och sälja sina kollektioner. 

Större, bättre, TrendSet: Fler ordrar, fler produkter, fler kontakter 

  • Årets första inrednings- och livsstilsmässa med de senaste trenderna för boende, måltider, fritid och presenter för våren/sommaren 2023 och påsk 2023 
  • 15 mässområden för inrednings- och livsstil: Furniture & Lighting, Decorations & Accessories, Furnishings & Design Objects, Home & Textiles, Kitchen & Tabletop, Food & Drink, Gifts & Fun, Spirituals & Souvenirs, Christmas & Seasonals, Floristry & Garden, Stationary & Papery, Office & School, Hobbies & Toys, Fashion & Jewellery, Beauty & Wellness
  • Tre TrendSet Topic Areas, ämnesområden med speciella och fokuserade produktsortiment: TrendSet Newcomer – ämnesområde för startups och lokala utställare, TrendSet Fine Arts – ämnesområde för samtida konst, TrendSet Bijoutex – ämnesområde för bijouterier, skönhet och mode. 

Sista chansen för skandinaviska utställare 

Delta nu – tilldelning av montrar har redan påbörjats. Om du vill ställa ut på TrendSet Winter 2023 från 7 till 9 januari 2023 i München, Tyskland, vänligen registrera dig så snart som möjligt. Se registreringsdokumenten på: https://trendset.de/en/for-exhibitors/registration/ 

TrendSet – den 120:e internationella mässan för inredning, inspiration och livsstil från lördag 7 januari till måndag 9 januari 2023 på Messe München (Munich Trade Fair Center) i hallarna A1 till A3 och B1 till B3.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.