19.04.2022  |  Interior  |  Tabletop

Turkisk konfekt

Les Ottomans presenterar vårkollektionen

Ett år i Istanbul när han lärde känna den turkiska konsthantverksindustrin inspirerade den italienske kreatören och marknadföraren Bertrando Di Renzo att starta varumärket Les Ottomans. Öst möter väst i en överdådig mix av färger, mönster och skiftande material från textilt till keramik. Vårens kollektion av textil och produkter för det dukade bordet är inget undantag. Les Ottomans representeras i Sverige av Studio Sankt Paul i Stockholm.
studiostpaul.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.