09.03.2021  |  Kitchen  |  Outdoor

Ugn för utebruk

Bjud på nygräddad pizza i trädgården

Under coronapandemin har trädgårdar och uteplatser blivit extrarum som vi utnyttjar året runt. Den vedeldade ugnen från DeliVIta skapar möjligheter att bjuda familje och vänner på nygräddad pizza eller bröd, eller varför inte en tandoori? Ugnen blir varm på omkring 30 minuter, blir inte varm på utsidan och väger cirka 30 kilo. Den finns i svart, grå och olivgrön och distribueras i Sverige av Boxinbag & Co.
www.boxinbag.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.