08.06.2018  |  Interior  |  Design

Ultima Thule i två nya färger

50-årsjubileum för Iittalas designklassiker.

Iittalas klassiska glasserie Ultima Thule fyller 50 år under 2018. Serien formgavs ursprungligen av Tapio Wirkkala och har bland annat använts av flygbolaget Finnair för resande i första klass på den nya sträckan Helsingfors till New York i slutet av 60-talet. För att uppmärksamma jubileet lanserar Iittala nu Ultima Thule i två nya färger, Regn och Grå, som komplement till klarglaset. De nya delarna finns i butik från och med augusti 2018.

www.iittala.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.