08.07.2022  |  Business  |  Branschnytt

Unibail-Rodamco-Westfield tar över Täby Centrum

Westfield Täby Centrum invigs 8 oktober

Unibail-Rodamco-Westfield som driver Mall of Scandinavia fortsätter sin expansion av varumärket Westfield. I maj stod det klart att Täby Centrum i höst blir en del av Westfield-nätverket och byter namn till Westfield Täby Centrum. Invigningen planeras ske med en festival med konsert i centrumet den 8 oktober.

Täby Centrum blir Nordens andra Westfield-centrum efter Westfield Mall of Scandinavia. Förutom Täby Centrum blir även Parquesur i Madrid och Galeria Mokotow i Warszawa en del av nätverket under 2022.

www.tabycentrum.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.