20.04.2021  |  Business  |  Branschnytt

Uno Form öppnar studio i Göteborg

Mer intimt koncept än showroom

I april öppnar Uno Form en studio mitt i Göteborg. Enligt pressmeddelandet blir Uno Form Studio ett mindre och mer intimt koncept än ett traditionellt showroom. Här kommer ägartrion, som också är inredningsdesigners, erbjuda privatkunder, arkitekter och fastighetsutvecklare hjälp från start till mål. Utöver Uno Form kommer studion även arbeta med varumärken som Miele, Gaggenau, Tapwell, Vola, Cosentino, Noui, Quod, Västergården med flera.

”Vår tanke med studion är att inspirera och skapa lust. Vi har ett stort fokus på att skapa ett trivsamt och hållbart hem”, säger Sofie som är Studio Manager och en av ägarna.

www.unoform.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.