25.05.2022  |  Interior  |  Belysning

Uppdaterad ikon

Muuto lanserar Piton

Den portabla och uppladdningsbara lampan Piton från Muuto är en lekfull blinkning till gammaldags ficklampor som hade en stor reflektor för att koncentrera ljuskäglan. Den har 6 timmars batteritid på maximal ljusstyrka och kan ställas, läggas eller hängas i alla rum inomhus eller utomhus. För designen svarar den kanadensiske formgivaren Tom Chung.

”Jag ville att designen skulle uppfylla alla behov som ficklampan uppfyller, att skapa trygghet och lysa upp vägen framåt, att uppmuntra användaren att utforska sin omgivning”, säger han.

www.muuto.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.