28.04.2022  |  Interior  |  Outdoor

Ut under öppen himmel med Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Att njuta av naturen, den friska luften, blommorna i trädgården eller vågarnas brus mot strandkanten är själva sinnebilden av hög livskvalitet.

Hög kvalitet och läcker design hittar du också i Södahls nya Outdoor-kollektion, som enkelt och elegant gör uterummet till en naturlig förlängning av hemmet.

Från de första vårdagarna till långa, ljusa sommarnätter och varma sensommarstunder. Sommarhalvåret erbjuder en mängd möjligheter att odla de många vackra utomhusoaserna som Södahl med sin Outdoor-kollektion levererar massor av vackra och bekväma mönster till.

Lugn och harmoni

Melange-serien är gjord i en fin melangevävd polyesterkvalitet, där den enfärgade looken ger ett lugnt och harmoniskt uttryck. Kuddar och dynor är också vackra i kombination med mönstrade produkter, som den randiga strandväskan Easy med handtag i läderlook och massor av praktiska fickor.

Melangekuddarna mäter 50 x 50 cm, medan sittdynorna mäter 40 x 40 cm och båda finns i en elegant Beige nyans och vacker Indigo. Vackra och enfärgade är också de quiltade Match-täckena i 100 % mjuk bomull som mäter 130 x170 cm och finns i färgerna Sky Blue, Straw och Olive.

Romantisk våridyll

Med den första vårsolen tittar också de små vita tusenskönorna fram. Södahls Bellis-serie bjuder på en vacker picknickfilt i romantisk retrodesign som med måtten 130 cm x 170 cm erbjuder gott om plats. Bellis-kuddarna mäter 45 x 45 cm, medan sittdynorna har måtten 40 cm x 40 cm.

De söta Bellis-produkterna finns i färgerna Straw/Rose eller Indigo/Camel. De är tillverkade i en polyester-bomullsblandning (60 % / 40 %), som är utmärkt för outdoor-produkter, eftersom blandningen jämfört med 100 % bomull absorberar mindre fukt och står emot UV-strålar bättre – timme efter timme av solsken. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.