09.03.2021  |  Furniture  |  Outdoor

Utesoffa med många möjligheter

Skargaarden lanserar Bönan

Det modulära soffsystemet Bönan från Skargaarden föddes ur behovet av en soffa som skulle kunna stå ute året runt oavsett om den bara användes i några månader. Soffsystemet, som är uppkallat efter fiskeläget Bönan på Norrlandet utanför Gävle, kan monteras i många olika kombinationer och kompletteras med soffbord. I likhet med många av Skargaardens möbler är Bönan klädd i ett slitstarkt och vattentätt tyg från den franska tygproducenten Sunbrella.
www.skargaarden.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.