12.04.2021  |  Furniture  |  Outdoor

Vädertålig förvaring

String lanserar fristånde utomhushylla

I vår kompletterar String Furniture utomhuskollektionen som introducerades 2018 med den fristående hyllan Freestanding Outdoor, som kan användas både längs väggar och som avdelare. För designen står Anna von Schewen och Björn Dahlström.

Gavlar och hyllplan är tillverkade av galvaniserat rostfritt stål, vilket gör att kollektionen klarar alla typer av väder och med tiden får en vacker patina. Freestanding Outdoor tillåter dubbelsidig montering av gavlarna, vilket öppnar för närmast oändliga variationsmöjligheter.

www.stringfurniture.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.