24.11.2021  |  Interior  |  Textil

Välgörande värme

Wesomnia lanserar vetevärmare

Hösten 2021 utökar Wesomnia sitt sortiment med exklusiva vetevärmare, tillverkade i linne och fyllda med kravodlat vete från Dalarna. Vetevärmarna är framtagna för att komplettera Wesomnias tyngdfiltar. 

”Många kunder har efterfrågat vetevärmare som komplement till tyngdfiltarna. Vi har valt att tillverka dem i tre olika nyanser; grå, svart och beige för att matcha våra filtar på ett fint vis”, säger Ulrika Dehlryd, grundare Wesomnia.

www.wesomnia.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.