28.08.2020  |  Furniture  |  Belysning

Välj din egen skärm

Jens Fager har ritat nya Compose från Zero.

Compose är en ny lekfull lampserie från svenska Zero, designad av formgivaren Jens Fager. I den gjutna aluminiumkroppen rymmer Compose den senaste teknologin inom LED. Ljuset sprids mjukt tack vare den diffuserande linsen. Armaturen kan användas i sitt grundutförande eller i mängder av variationer i kombination med olika glas- och metallskärmar.

”Jag vill att Compose ska bli som ett verktyg, nästan likt ett instru­ment, där den vackraste musik kan komponeras”, säger Jens Fager.

zero.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.