18.03.2021  |  Interior  |  Utrustning

Världens enklaste städning

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Jag talar svenska, jag gör som jag blir tillsagd och jag älskar hårt arbete. Jag är robotdammsugaren Roomba i3 och jag ger dig full kontroll över städningen så att du får mer tid till din familj, dina vänner och inte minst – till dig själv.

iRobot Roomba i3 är perfekt för dig som vill ha en enkel, pålitlig och användarvänlig robotdammsugare, som bara fungerar. Den klarar effektivt av dammsugningen åt dig, så att du kan stryka den enformiga städuppgiften från din att-göra-lista.

Användarvänlig robot
Roomba i3 kan styras manuellt med robotens knappar, med den användarvänliga svenskspråkiga appen samt via röststyrning med Google Assistant och Alexa-kompatibla enheter. Du kommer snabbt igång med Roomba i3, tack vare att installationen i iRobot Home-appen går lekande lätt. Det enda du behöver göra är att ladda ned appen och följa den utförliga och lättförståeliga vägledningen, som ges på svenska.

Så snart du har installerat Roomba i3 i ditt hem får du enkel städning anpassad efter dina behov. Du behöver inte vara tekniskt intresserad eller göra en massa inställningar i appen – iRobot Roomba i3 tar hand om städningen åt dig. Efter avslutad dammsugning skapar den en karta över ditt hem, så att du själv kan se exakt hur noggrann den har varit.

Jag talar svenska
Som den enda robotdammsugaren på marknaden talar iRobot Roomba svenska med dig om du behöver hjälp. Vid ett lätt tryck på stötdämparen talar Roomba om för dig på svenska vad som är fel och vad du ska göra.

Jag är den enda på marknaden som kan…
iRobot-robotdammsugarna är de enda på marknaden som är utrustade med Dirt Detect™-sensorer. Dessa sensorer registrerar extra smutsiga områden, vilket är särskilt bra i rum med hög aktivitet – till exempel hall, kök och gångytor. Roomba i3 städar extra noggrant i de områdena – precis som du själv skulle göra.

Jag vet när du går hemifrån
Baserat på din telefons position vet Roomba i3 när du går hemifrån. Robotdammsugaren tar därför hand om dammsugningen medan du är ute på språng. Du kommer alltid hem till rena golv, utan att behöva lyfta ett finger.

Rek. försäljningspris: 4 999 SEK

Länk till YouTube-video: https://youtu.be/iucnuDVsgVE
Länk till högupplösta bilder och produktpresentation: https://we.tl/t-EFPO20qqPs

För mer information om iRobot besök: www.irobot.se

För mer information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
E-post: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.