27.09.2021  |  Interior  |  Utrustning

Vårda det vackra

Act of Caring vill bidra till hållbar konsumtion

Den svenska företaget Act of Caring startades med ambitionen att bidra till en mer hållbar och medveten konsumtion. Svaret är en serie skonsamma produkter för rengöring och vård av möbler och andra föremål i naturmaterial som läder, marmor, trä, med mera. Tanken är att om vi tar hand om det vi redan har så håller det längre och då behöver vi inte köpa nytt. Alla produkter är tillverkade i Sverige och består av naturliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser. Förpackningarna är tillverkade av återvunnen PET-plast.
theactofcaring.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.