11.10.2022  |  Interior  |  Textil

Vackert stjärnstoft från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När vintermörkret sänker sig över landet har vi verkligen chansen att utforska den vackra stjärnhimlen över oss.

Och än en gång är naturen en stor inspirationskälla för Södahl, som nu kombinerar utsökt damastkvalitet med vackert stjärnstoft i en serie vackra dukar och servetter.

Under vintermånadernas djupa mörker kan vi ha turen att se Andromeda-galaxen; det mest avlägsna objektet som går att se med blotta ögat. Med de vackra Star-damastdukarna och -servetterna lanserar Södahl sin egen, vackra vintergalax. En fröjd för ögat – varje dag. 

Underbart fin damast

Det är den speciella damastvävningen, som med sin eleganta växelverkan mellan ljus och skuggor gör att det vackra Star-mönstret framträder i de annars enfärgade dukarna och servetterna – och samtidigt ger en fin finish.

Förutom himlen ovanför oss är stjärnmönstret inspirerat av den klassiska pappersstjärnan. Stjärnans vassa kanter mjukas upp i lekfulla upprepningar av stjärnan i olika storlekar som utmanar ögat – och ger ett raffinerat och modernt uttryck.

Julen står snart för dörren

Baserad på adventsstjärnor i papper är Södahls Star-duk och matchande servetter en garanterad succé på julbordet. Färgerna varmrött, mörkgrön och elegant offwhite, som ger en snötäckt look, passar också perfekt till högtiden – men gör sig fint i hemmet hela vintern.

Star-serien är gjord i 100 % bomullsdamastvävning och STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De lyxiga servetterna mäter 45 x 45 cm, medan duken finns i flera storlekar – de har dessutom behandlats med Södahls praktiska ytbehandling Staincoat. Star från Södahl lyser upp vintermörkret med vacker design och elegant finish.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.