14.09.2021  |  Business  |  Outdoor

Var SMART och välj en Segway eScooter/eMoped

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Segways nya eScooters/eMopeder blir det enkelt att gå över till el. Den eleganta designen, användningen av den senaste tekniken, den ljudlösa körningen med en hastighet på upp till 25/45 km/t och en räckvidd på 75–140 km på en laddning gör valet lätt.

Segways eScooters/eMopeder är det nya miljövänliga och smarta sättet att ta sig runt på. Du får den snabba, elektriska accelerationen, enkel laddning via eluttag, LED-färgskärm på styret, översikt via din smartphone samt en oöverträffad körglädje och säkerhet.

Med det innovativa RideyGo!-systemet och Segway-Ninebot-appen får du en eScooter/eMoped med en mängd fördelar. AirLock-systemet låser automatiskt din Segway eScooter/eMoped när du lämnar den och låser upp den igen när du kommer tillbaka. Du behöver inte leta efter din nyckel eller smartphone i fickan – bara sätt dig på sätet, tryck på START och kör!

Med appen får du dessutom all relevant information om din eScooter/eMoped: var du parkerade, hur lång räckvidd du har kvar, data från varje resa osv.

Din Segway eScooter/eMoped är elektriskt driven med hjälp av ett litiumjonbatteri som enkelt går att montera av. Det betyder att du kan ansluta den till eluttaget hemma eller på arbetsplatsen för laddning för att ladda den, och därför inte behöver ha ett eluttag där du parkerar. Enklare blir det inte.

Med en innovativ placering av batteriet, Smart Battery Management-system, AHRS-stöldskydd, avancerade säkerhetsfunktioner, stor LED-färgskärm samt kraftfull LED-strålkastare är du inte bara SMART – du garanteras samtidigt en första klassens körupplevelse.

Segway eMoped finns i en modell på 25 km/h samt en på 45 km/h, i fem snygga färger. Rekommenderat försäljningspris SEK 21 499.

Segways eScooters fås i tre olika modeller*, i olika färger och med rekommenderade försäljningspriser från 31 499 DKK. Därmed har du möjligheten att välja den klassiska Jet Black, den eleganta Atlantic Blue eller den djärva Intense Red eScooter.

Valet är elektriskt – och det är ditt …

*Varje modell finns i en version på 25 km/t samt en 45 km/t.

Länk till högupplösta bilder Segway B110S: https://we.tl/t-Yb1guZ1ovW
Länk till högupplösta bilder Segway E110SE (lanseringsmodell): https://we.tl/t-f5LOyee4e1  
Länk till högupplösta bilder Segway E110S: https://we.tl/t-d54eXl2Llf
Länk till högupplösta bilder Segway E125S: https://we.tl/t-t7UwaPSzrs

För mer information om produkten: https://we.tl/t-eDFzrXrswT

För mer information kontakta:

Mikkel Pedersen
Product manager
E-post: mpe@witt.dk
Tfn: +45 21 66 79 45

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.