15.09.2022  |  Interior  |  Textil

Varma höstnyheter från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vackra färger som blandas med varandra på ett elegant sätt, och diskreta rutmönster i läcker merino- och kashmirullkvalitet.

Södahl bjuder på massor av härliga nyheter som håller värmen när de sista sensommarkvällarna ska avnjutas utomhus. Eller hösten välkomnas inomhus.

Det är skönt att mysa under en pläd när kvällarna blir svalare. Samtidigt kan en vacker pläd bidra till att skapa och framhäva stämningen i vår heminredning, och med sin vanliga känsla för hög kvalitet både vad gäller material och design lanserar Södahl nu två fantastiskt vackra plädar i höst.

Vackra kombinationer

Blend-pläden i den läckra våffelvävningen gör att du kan matcha en mängd olika färger i inredningen. Pläden blandar nämligen själv en rad vackra färger, som i Gold/miulti-versionen, där vita och gräddfärgade nyanser kombineras med varma gula och fina, dämpade pasteller.

Den sköna pläden finns även i en Grey/multi-design, där mörkgrå och frodiga gröna nyanser ger en elegant helhet. Blend-pläden, som är gjord av 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO TEX®, har måtten 150 x 170 cm.

Diskreta rutmönster

Den lyxiga Merino-pläden i 85 % merino- och 15 % kashmirull har en sofistikerad, men diskret look med stora, klassiska rutor. Den supermjuka pläden finns i en vacker kombination av delikata grå och beige nyanser eller i en stilren blå version – som matchar den nya Linen Royal Blue-kudden perfekt.

Merino-pläden har måtten 130 x 200 cm, medan kudden har måtten 50 x 50 cm och är gjord i 100 % linne - och båda är skapade för att ge heminredningen ett varmt och läckert lyft.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.