27.02.2023  |  Interior  |  Dekoration

Vas eller ljuslykta

GALAXIE-serien består av eleganta och stämningsfulla ljuslyktor och vaser i tre storlekar, designade åt Magnor av stylisten Storm Storm i vacker kolgrå färg. Inspirationen till designen har han hämtat från den magiska natthimlen med stjärnor som gnistrar och ger upphov till fantasifulla drömmar.

Med GALAXIE har designern skapat vackra ljuslyktor som i mörkret påminner om natthimlens glittrande stjärnor och planeter i olika storlekar. Ljuslyktorna är mjuka till formen och avger ett fint ljus och ett fantastiskt ljusspel.

De fungerar också ypperligt som vaser, med en öppning som passar perfekt för att hålla samman buketter.

www.magnor.no

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.