30.03.2021  |  Bloom  |  Tabletop

Vas med matematisk precision

Orrefors lanserar Cut in Number

Ingegerd Råman, en av svensk formgivnings mest sparsmakade och uttrycksfulla stilister, är äntligen tillbaka i Orrefors sortiment. Bland vårens nyheter finns två nya produkter av Råman. Lumiere är en elegant ljusstake i silverblank metall och glas. Cut in Number är en serie med tre cylindervaser i olika storlekar och slipmönster. Namnet anspelar på de matematiska slipscheman som används vid tillverkningen av slipat glas.

www.orrefors.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.