23.04.2019  |  Bloom  |  Outdoor

Vattenbesparande bevattning

Praktisk pump gör det enklare att vattna med regnvatten.

Inför årets trädgårds- och utomhussäsong lanserar Gardena en ny, batteridriven vattenpump, som gör den enklare att vattna med regnvatten från en tunna eller ett kar. Pumpen har ett uppladdningsbart batteri, vilket ger stor flexibilitet i var den kan användas någonstans. Den hängs fast på tunnans kant varefter man kopplar på valfritt redskap som behövs, till exempel slang, munstycke, sprutpistol eller vattenspridare.

www.gardena.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.