31.10.2022  |  Interior  |  Belysning

Vattenskimmer

Gubi presenterar armaturen Seine

Hur vatten i rörelse får ljuset att skimra inspirerade formgivarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou på designkontoret Space Copenhagen till nya armaturen Seine för tillverkaren Gubi. 

”Det här projektet handlar om stämningar och taktilitet, om djup och lager. Målsättningen var att skapa en sober, enkel och stilren lapa med en stark poetisk touch. Vi är fascinerade av glaset och dess inneboende, nästan magiska, egenskaper”, kommenterar Space Copenhagen.

Seine kommer som dimbar bordslampa, taklampa och pendel i antingen rökfärgat eller klart glas.

www.gubi.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.